Saturday, December 31, 2011

Selamat Tahun Baru 2012


Just want to share some colorful 2012 wallpaper:
It really make my eyes stunning : )
Assalamualaikum w.b.t

Lama x menconteng kat blog nie...hehe...biasalah x tahu nak tulis ape n satu lagi malas : p
Apa-apa pun saya sebagai pemilik blog missfarihah.blogspot nie nak ucapkan terima kasih kpd sesiapa yg membaca blog saya nie, walaupun post2 yg saya tulis x berfaedah sangat, melainkan article yg dicopy.

Then, i want wish HaPpY nEw YeAr 2012 to all my blog reader ^_^
Sambutlah tahun baru kali ini dengan azam yg tekad untuk mentransformasikan diri kita ke arah yang lebih baik dan mencapai keredhaan Allah SWT.

"Wahai Tuhan, Engkaulah yang kekal abadi, yang qadim. yang awal dan ke atas kelebihanMu yang besar dan kemurahanMu yang melimpah dan ini adalah tahun baru yang telah muncul di hadapan kami. Kami memohon pemeliharaan dariMu di sepanjang tahun ini dari syaitan dan pembantu-pembantunya dan tentera-tenteranya dan juga pertolongan terhadap diri yang diperintahkan melakukan kejahatan dan usaha yang mendekatkanku kepadaMu Wahai Tuhan Yang Maha Agung dan Maha Mulia.

Wahai Tuhan Yang Maha pengasih dari mereka yang mengasihi dan Allah berselawat ke atas penghulu kami Muhammad. Nabi yang ummi dan ke atas ahli keluarga dan sahabat-sahabatnya dan kesejahteraan ke atas mereka."


Lot of love ♥♥♥
+Nurfarihah+

No comments: