Friday, August 19, 2011

Jadual Final Exam Semester 3

Fuhhh...dahsyat kot jadual nie antara subjek ECO,PAD,CTU x de gap hari langsung...memang sakit otok lah...So, sbgai lngkah berjaga2 study lah awal ek rakan2, supaya kita x stress sangat. Dan yang paling x puas hati nye gap masa antara ACC n LAW punye lah lama, 10 hari kot... waaa...dah lah 9hb October tu hari paling last, mmg terbaik lah suruh kiteorg stay lama2 kat Dungun nie... Nak wat macam mne redha je lah. Nak nangis je rase nye. Sabarlah duhai hati ^__^
  • 19 Sept 2011 - BEL311 [215pm - 515pm]
  • 23 Sept 2011 - ECO 211 [830am - 1130am]
  • 24 Sept 2011 - PAD214 [900am - 1200pm]
  • 25 Sept 2011 - CTU263 [215pm - 415pm]
  • 29 Sept 2011 - ACC116 [900am - 1200pm]
  • 09 Octb 2011 - LAW245 [900am - 1200pm]


2 comments:

~M-i-M~ said...

all da best for your final...
insyaAllah,awak akan dapat apa yang awak usahakan...
dn jgn lupa berdoa dahulu kmudian bertawakal...

all da best...

RisYa AieYnA said...

akak..actually saya terjumper blog akak..
saya dapat course DPA ne...
kat dungun la an...diz coming november baru masuk...
saya mnt bidang ne...cumer bnyk kew bdg pekerjaan dyer nnt..???actually ryte now saya kat kolej profesional mara dlm course akaun???
which one more better yer???saya takut yg dikendong xdpt,yg dikejar berciciran...i need ur opinion as a senior...pleez....